- aan Dirk Van der Speeten,een muzikale duizendpoot en bestuurslid van de Cultuurraad. De coördinator van kunstcentrum’t EY,oogst samen met zijn groep muzikanten telkens succes met opluisteren van de stedelijke 11-juliviering

- aan Iris Maertens en de Ey-ploeg voor de realisatie van Mexico Magico,een benifiet ten voordele van het weeshuis en school Tashirat in het Mexicaanse Tepoztlan. De totale opbrengst gaat naar dit goede doel.

- aan drie Sint-Nikase schepenen Lieve Van Daele,Lieven Dehandschutter en Wouter Van Bellingen,die elk een persoonlijke getuigenis brachten bij de inhuldiging van het herdenkingsplaatje aan het geboortehuis in de Westerstraat van Maurits Coppieters.

- aan Wielertoeristenclub De Belseelse Trappers,die haar‘Acht Uren van Belsele’afwerkte. Ze vertrokken op het dorpsplein. De club telt een 140-tal leden. 'Het ledenaantal blijft stabiel',zegt voorzitter Gunther Daman. 'Ik rij voorop om het tempo te regelen. Vorig seizoen wou ik ook tijdens de winter rijden,maar de sneeuw gooide roet in het eten.' De Acht Uren kondigen de nadagen aan van het lopende trapperseizoen.

- aan Chiroleider en AVK-bestuurslid Koen Verbruggen,die met zijn team op 10 augustus de top bereikte van de berg Ararat.

- aan de initiatiefnemers om een fietsroute uit te stippelen voor het Ambachtelijk Weekend. Alle deelnemers kwamen aan bod en je kon nog een stukje Belsele verkennen op de koop toe.